Puck gaat op reis

Puck gaat over een tijdje een hele grote reis maken met zijn familie. De eigenaar wilde graag dat de dieren voorbereid werden op de vliegreis die vele vlieguren en tussenstops bevat. Na de reis volgt er een quarantaineperiode en voor de baasjes was het belangrijk dat de dieren weten dat ze echt weer opgehaald worden. Het word een pittige reis maar daarna is er heerlijke koelte en veel hoog gras en groen. Iets waar Puck erg gek op is.

Ik maak contact en een vrolijke opgewekte Puck is daar. Ik vertel hem over de plannen van zijn baasjes en over de lange reis. Hij geeft eerlijk toe dat hij wel op ziet tegen de lange reis maar dat hij wel zin heeft in koelte. Hij gaf aan dat hij de plek waar hij nu woonde eigenlijk wel heel er warm vond. Ook zei hij dat hij door zijn gewicht last had van beperkte bewegingsvrijheid en het daardoor nog sneller warm had. Dat vond hij niet fijn. Hij begreep dat de reis nodig was om bij het andere land te komen en dat ze daarna nog even “uit logeren” gingen. Voor hem was het een geruststelling te weten dat zijn baasjes de honden echt weer kwamen halen en opzoeken. Wel vroeg hij om voor de kleine hond van het gezelschap een extra hulpje mee te geven in vorm van een doekje met geur van de eigenaar. Hij zou proberen de rest van het gezelschap zo rustig mogelijk te houden.

De controlevragen waar slaapt hij en wat is zijn plek in de auto waren beide sprekend voor hem. Hij ligt inderdaad veel te slapen bij het washok en die ligt idd zoals hij dat zelf zo mooi zei “om het hoekkie” en hij zit graag in de auto ipv in de laadbak vd pick up. Puck is zwaarlijvig door de prednison en heeft het snel warm. Het baasje zal het kleine hondje een steuntje geven tijdens de reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *