De sterke man van Mamita

controle vragen:

  1. waar had mamita pijn toen ze gevonden werd
  2. waar is mamita op valentijnsdag geweest
  3. waar eet mamita altijd.

gewone vragen

  1. waar wordt je blij van
  2. waar word je bang van
  3. wat vind je van de kittens
  4. waarom knabbel je aan kussens

21-2-2017

Zoals beloofd een open en eerlijke zoektocht, dus ook als een gesprek totaal niet klopt. Mamita Mamita… what happened?!

Voor het gesprek met Fox had ik al geprobeerd om met Mamita te kletsen. Lekker rustig moment uitgekozen, goed voorbereid.. nope… geen Mamita.

Vandaag nogmaals.. Moeilijk, concentratie was lastig vast te houden, gedeeltes had ik het gevoel dat ze wel aan het vertellen was, gedeeltes ook totaal niet. Gedeeltes waarvan ik het gevoel had dat ik echt goed zat, die echt niet klopte bij de terugkoppeling.

Waar was je op valentijnsdag? Ik rook natte aarde en ik dacht zeelucht maar niet direct aan zee, maar mevrouw stond bij de kapper op tafel. Had vd week wel lekker gewandeld maar niet op valentijn.

Waar krijg je eten? Ze liet me haar slaap en knuffelplek zien ipv haar eetplek aan de andere kant van het huis. (en ja ik ken haar baasjes huis dus ik had alle plekken kunnen visualiseren.)

Waar had je pijn toen je net gered was? Ik werd misselijk en voelde verder nergens een centje pijn behalve echte misselijkheid en speekselen dus ik vermoedde haar maag en niet willen eten, Maar ze had een zere achterpoot die ze weken niet heeft kunnen gebruiken. Wel weten we dat ze toen ze in het asiel kwam dode pups in haar baarmoeder had en dat dat verwijderd moest worden maar niets bekend over misselijkheid. (correctie na het plaatsen van dit bericht.. Baasje schiet het volgende te binnen.. verdorie… ze was idd ziek van de dode pups in haar buik, in het asiel wilde ze niks eten, ze is pas gaan eten toen ze bij ons kwam)

Wel is ze gek op de kittens, als zijnde ze ruiken lekker en zijn lekker zacht om af te likken, en word ze door het piepen soms een beetje te enthousiast maar is dat dat omdat ze het zegt of omdat ik weet dat ze lief is voor de kittens?

Waar ben je bang voor, donker en ruizend blad door de wind vind ik niet fijn. Soms snap ik de dingen die gebeuren niet zo goed en ook dat maakt me angstig. Ik vertrouw jullie wel maar spoken uit het verleden zitten me soms in de weg. Op de vraag of ze nog wat wil zeggen over har verleden zegt ze resoluut ”nee, dat is klaar ik ben nu goed” Het donker en het ruizend was niet correct. Ze ligt vaak s avonds vrijwillig buiten.

Ze noemde haar mannenmens ”mijn sterke man” maar hoewel, zo bleek uit de terugkoppeling, het vertrouwen in hem de laatste tijd wel stukken beter is geworden heeft ze nog steeds wel wat terughoudendheid naar hem toe.

Sorry mannenmens geen sterke man voor jou vandaag… aaahhh maar ik vind je best sterk hoor 😉

Nee al met al niet het beste gesprek vandaag… Maar ook hier kan je iets van leren, als het niet lukt, zou je eigenlijk moeten stoppen met proberen en nogmaals proberen. Toch proberen geeft geen goed resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *