Healy, frequentie therapie

Alles heeft een frequentie en elke frequentie kan uit balans raken. Frequentie therapie zet je lijf en geest weer in balans. De Healy stuurt frequenties op heel veel verschillende vlakken en meet uit wat jij op dat moment het hardste nodig hebt. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er diverse gezondheidsproblemen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer normaliseert. Je kan het het meest vergelijken met een soort van resonantie therapie.

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Daarnaast is de Healy ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen zoals stress, burn-out, hormonale disbalans, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten, overgangsklachten etc.. Alleen worden deze toepassingen (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde. En dat vind ik persoonlijk erg belangrijk, dat het apparaat is onderzocht op zijn werking en medisch is goedgekeurd.

Na een uitgebreide testfase moet ik zeggen dat ik verbaast ben maar ook heel erg blij word van alle mogelijkheden die deze therapievorm biedt. Ik heb het zowel op mensen als op dieren getest, waar bij elk individu een andere vorm van “lijden” ondervond. Ik vind het absoluut een toevoeging voor de praktijk en een heel mooi ondersteunend middel op verschillende vlakken. Daar mijn praktijk een praktijk voor dieren is, richt ik mij uitsluitend op het behandelen van dieren. De behandeling vind op afstand plaats.

Om een analyse van jouw dier te maken en de behandeling te kunnen starten heb ik het volgende nodig:

  • Naam dier
  • achternaam eigenaar
  • mobiel nr eigenaar voor contact in behandelingsweken via whatsapp
  • woonplaats dier
  • geboortedatum dier
  • geslacht dier
  • soort dier
  • een recente foto
  • omschrijving klachten

Dit kan je me het beste via de mail sturen. Nadat ik dit ontvangen heb zal ik je dier analyseren en een dagelijkse behandeling starten. Deze behandeling duurt 3 weken en in de 2e en 3e week maak ik een nieuwe analyse en pas de behandeling daar op aan. Tussentijds hebben wij contact en hoor ik graag of je veranderingen ziet. Eventueel kunnen we de behandeling verlengen mocht dat nodig zijn, die keuze laat ik bij jou als eigenaar.

Kosten:

1e behandeling (Analyse, 3 weken dagelijkse behandeling inclusief 2 tussentijdse analyse) €125,-. Dat is 5,95 per behandeling.

Vervolgbehandeling (nieuwe analyse, 3 weken behandeling inclusief 1 tussentijdse analyse in de 2e week) €75,- Dat is 3,57 per behandeling.

Wil je je dier na deze twee behandelingen langer ondersteunen kan dat voor €50,- per maand. Dan krijgt hij dagelijks een behandeling en tussentijds 1 analyse. Dat is ongeveer €1,60 per behandeling.