Truus die graag weer wandelen wil.

Controlevragen:

  • Truus vraagt zich af of jij weet wie haar heeft gevonden
  • waar ze bang voor is
  • waar ze altijd naar uitkijkt?

Truus is gevonden door een groep mensen, een hele rits namen klinkt. De man des huizes, de vrouw des huizes, de dochter des huizes en de kleinkinderen van de dochter des huizes. In ruig gebied met rotsen, struiken en water, niet zo langs de kant van de weg maar echt wel in de natuur. Ze was klein, geen grote geit zoals nu.  Terugkoppeling baasje: de honden vonden haar, als klein geitje, eerst maar je hebt volkomen gelijk, ze is door mijn man, mij en mijn kleindochters gevonden. Alleen mijn dochter zelf was er niet bij. We wonen vrij afgelegen dus de ruimte waarin ze gevonden is klopt qua omschrijving ook goed.

Als ik haar vraag waar ze bang voor is klinkt er een cirkelzaag en klapperende objecten. Dit vind ze niet fijn. Daar is ze bang voor. Terugkoppeling van de eigenaar: We zijn inderdaad aan het verbouwen en moeten veel zagen met een cirkelzaag en er klappert van alles. Dit vind ze inderdaad niet fijn.

Ze wacht altijd op de kleinkinderen als ze uit school komen, daar krijgt ze iets lekkers van en dat is gezellig. Ik dacht dat ze broodkorstjes kreeg als ze thuiskwamen. Terugkoppeling van de eigenaar: Ze staat altijd op de uitkijk als de kinderen van school komen want die plukken onderweg takken en die krijgt ze dan. Een waar feestje altijd weer.

Wat Truus zelf nog te vertellen had: “zo hehe ben je daar eindelijk”… klonk er toen ik het gesprek met haar begon.. Ja klopt lieverd je hebt lang moeten wachten op dit gesprek… En ik kijk in een uitermate vrolijk gezicht van een geit.. Truus wel te verstaan. Ik zeg goh wat een vrolijke leuke geit ben jij, Ja antwoord ze bevestigend dat ben ik.

Truus wilde wel graag vertellen dat ze graag mee wil met wandelen, dit vind ze super en wil ze graag. Ze wil dan best een mooi halsbandje om en een riem hoor. Vind ze geen probleem als ze maar mee mag. Ook wil ze vaker er weer bij zijn en met de honden mee spelen. Ze geniet van er bij mogen zijn. Ook hier kwam een hele mooie terugkoppeling van haar baasje. Vroeger toen we nog niet fosterhonden hadden ging ze vaak mee op de wandeling. Daar genoot ze echt van. Door alle drukte is dat er totaal bij ingeschoten. Ik zal haar weer meenemen op de wandeling.

Eigenlijk stond ze dus te trappelen om te vertellen dat ze graag weer mee wilde wandelen. Bijzonder dat ze dat zo duidelijk aangaf. Geitjes zijn leuk om mee te praten. Nou Truus, hopelijk heb jij jou doel bereikt en ga je gauw weer mee wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *