Overleden Mickey stelt baasje gerust

04-03-2017

controlevragen:

  1. kon Mickey makkelijk op de bank springen
  2. was mickey erg bang voor water

Kleine Mickey is heel onverwachts overleden door een ongeluk, wat natuurlijk voor heel veel verdriet zorgt bij zijn baasje. Als er dan iemand een gesprek verdient om dingen te verwerken is het wel in zulke verdrietige omstandigheden.

We beginnen met de controlevragen. Mickey is niet bang voor water of regen, ik zie hem likken naar vallende regendruppels en likken aan dingen die nat geregend zijn, en och het boeit hem niet zo of hij nat word. Iets wat gek is voor vele Curacaose hondjes. De meesten hebben een grote afkeer naar nattigheid en regen.

Mickey kan zelf niet op de bank springen. Hij doet wel eens een halve poging maar verder dan een halfbakken hopje komt het niet.

Mickey mist vooral het buikje buikje liggen zoals hij dat zelf zegt. Dat vond hij zo fijn, buikcontact met zijn baasje. En zegt hij zoals ze me muisje, klein muisje van me noemde.

Maar hij voelt heel rustig en tevreden, berustend in de situatie. Ik voel ontzettend veel liefde en dankbaarheid voor wat hij alsnog in zijn leven heeft gekregen. Het is goed zo.

Op de vraag waar hij was gaf hij een (voor mijn onbekende) naam en een beeldplaatje van een ander (voor mij bekend) familielid waar deze persoon aan verbonden is, die na verifiëren bij het baasje bleek te kloppen. Een hele fijne afsluiter en een teken dat dierbaren elkaar vinden.

Lief klein manneke, het ga je goed <3 ik ben blij dat je je rust gevonden hebt en hoop dat voor jou baasje de randen minder scherp worden.

Feedback eigenaar:

De beide controlevragen kloppen. Regen vond hij helemaal niet vervelend. Op de bank of op bed springen…. bij hoge uitzondering, ik moest hem eigenlijk altijd tillen. En muisje… ja ik noemde hem inderdaad mijn lieve kleine muisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *