Fytotherapie, ondersteuning met kruiden

Fytotherapie, ook wel kruidengeneeskunde genoemd, is een natuurlijke therapie die gebruikt maakt van de geneeskracht van planten om de gezondheid van een dier te bewaren of te verbeteren.

Behave holistic is bekend met meer dan 70 plantensoorten die uw dier kunnen ondersteunen in zijn welbevinden. De ondersteuning is gericht op het ontgiften en zuiveren van het lichaam, het immuunsysteem en de weerstand te verhogen en lichamelijke en/ of geestelijke klachten natuurlijk te ondersteunen. De ondersteuning, voornamelijk op het gebied van eenvoudige en alledaagse kwaaltjes of ter ondersteuning bij chronische klachten.

We ondersteunen klachten als allergieen, luchtwegenproblemen, huidproblemen, spijsverteringsproblemen, bewegingsgestelproblemen, emotionele disbalans  en aanpassingsproblemen, ondersteuning voor het ouder wordende dier, ondersteuning aan het zwangere dier en ondersteuning aan dieren in de sport.

Een ondersteunend consult kost €35,- daarin zoek ik voor u uit met welke kruiden u uw dier het beste kan ondersteunen. De kruiden zelf komen daar nog bij, kosten daarvoor zijn afhankelijk van uw bestelling.

Behave holistic vervangt NOOIT het consult aan een dierenarts en biedt alleen ondersteuning op een natuurlijke wijze, zo nodig in overleg met uw arts. Hoewel Behave holistic volledig achter het gebruik van fytotherapie staat en is het gebruik van Fytotherapie altijd op verantwoording van de eigenaar van het dier.