Communiceren met dieren

Een gesprek met een dier, hoe mooi zou dat zijn? Er achter komen wat hem bezighoud en hoe hij de wereld ziet, waarom hij doet zoals hij doet. Waarom hij zo boos is of waar hij toch pijn heeft of simpelweg waar hij blij van wordt. Misschien wil je graag je dier voorbereiden voor een operatie of verhuizing zodat ze begrijpen wat er te gebeuren staat. Of wil je graag een gesprek met je overleden huisdier.  Onmogelijk?

Onmogelijk is het zeker niet! Zweverig? Nee valt ook reuze mee. Het is maar net hoe zweverig je het zelf maakt, zelf ben ik vrij nuchter van aard en sta graag met beide voetjes op de grond. Dat het het moeilijk is om er in te geloven snap ik heel erg goed. Ik ben de cursus begonnen uit nieuwsgierigheid maar met zeer gemengde gevoelens. Ik was zelf uitermate sceptisch en heb flink getest voor ik het uberhaupt in de openbaarheid bracht dat ik aan diercommunicatie deed. Ook ik moest een behoorlijke drempel over. En ben pas overtuigd dat het gesprek klopt als de controlevragen ook daadwerkelijk kloppen. Diercommunicatie is geen gave of paranormale bezigheid, maar pure training van intuitie, en intuitie bezit elk mens. Iedereen is in staat diercommunicatie te leren, als ik het kan kan jij het ook.

Oncontroleerbaar? Nee door de controlevragen kunnen we samen goed nagaan of er inderdaad met jou dier gesproken is. Dat maakt het een stuk betrouwbaarder en wellicht ook een beetje meer tastbaar.

Hoe werkt het dan?

  • Ik werk graag met een scherpe recente foto waar ik het koppie en de ogen goed kan zien.
  • Ik ontvang graag een 2-4 controle vragen van de eigenaar. Simpele alledaagse vragen waar de eigenaar wel antwoord op weet en ik niet. Vragen als bijvoorbeeld kleur/ materiaal voerbak, een bekende lichamelijke zwakke plek of een andere vraag waardoor jij als eigenaar zeker weet dat het antwoord jou dier betreft. Deze vragen stel ik ook in het gesprek en deze vragen gaan we na het gesprek als eerste op juistheid controleren. Dan kunnen we beter staven hoe kloppend de rest van de antwoorden zijn.
  • Dan ontvang ik graag vragen waar je echt graag antwoord op wil hebben of uitleg wil laten geven over aankomende gebeurtenissen als een medische ingreep of bijvoorbeeld een verhuizing. Wil je echt gericht over 1 bepaald onderwerp spreken is het handig de situatie iets toe te lichten zodat ik het gesprek beter kan sturen. Verder vind ik het prettig zo min mogelijk verdere informatie te hebben zodat ik blanco kan werken.
  • Ook wil ik graag de naam geslacht leeftijd en woonplaats van het dier
  • Dan heb ik een beetje tijd nodig, een gesprek laat zich niet dwingen en zelf moet ik het ook in alle rust kunnen doen. Op het moment dat het gesprek heeft plaatsgevonden begin ik met het terugkoppelen van de controlevragen en daarna het overige gesprek. We controleren samen of de controlevragen kloppen en als dat klopt bespreken we wat het dier nog meer te vertellen heeft. Vaak komt dat tot hele verrassende gesprekken. Kloppen de controlevragen niet, stoppen we het gesprek en besluiten we samen wat we doen, of opnieuw proberen met andere controlevragen of we houden het hierbij. Het consult word pas berekend bij kloppende controlevragen. Ik stuur achteraf een betalingslinkje. Dat werkt voor mij het prettigst en houdt het geheel in mijn ogen zuiver.

Je kan de meeste gesprekken volgen in het blog. en natuurlijk ook op Facebook

Wil jij nou ook graag zo’n gesprek? Neem dan contact met me op.
Kosten voor een gesprek €35,-

©behaveholistic 2020

Er wordt altijd toestemming gevraagd of ik jou gesprek mag plaatsen in het blog nadat we het met elkaar besproken hebben, wil je dat niet is dat natuurlijk prima. Er word niks geplaatst zonder toestemming, Het bericht wordt altijd zonder naam van de eigenaar te vernoemen geplaatst en altijd pas nadat de eigenaar en ik het gesprek persoonlijk besproken hebben. Waarom vind ik zo’n blogbericht nou zo belangrijk? Omdat het een hele mooie open inkijk geeft in het werk wat ik doe. Ik wil het heel graag uit de schimmige en zweverige wereld halen omdat ik denk dat het zoveel kan toevoegen in onze dagelijkse omgang met dieren. Dat kan alleen als er open en eerlijk over geschreven wordt. Misschien dat dan ook het taboe wat er op rust verdwijnt.

Behave holistic vervangt in geen geval een consult aan een dierenarts, maar biedt alleen een natuurlijke ondersteuning in het welbevinden van uw dier. Ons streven is zo nodig altijd samen met een arts te werken.