Kingston wil een buitenkattenkennel

Praten met katten vind ik niet zo gemakkelijk. Op de een of andere manier moet ik regelmatig de herkansing in met een kat. Als de controlevragen niet kloppen begin ik liever overnieuw tot het wel klopt. Ook met Kingston. Ik was in het gesprek een aantal keer gestoord en dat werkt natuurlijk ook niet lekker mee. Van de 3 controlevragen klopte er 1. Niet goed dus nieuwe controlevragen en echt even een rustig moment genomen hier thuis. Maar als het dan goed gaat en de controlevragen kloppen allemaal 100% dan is het ook echt wel een heel helder en duidelijk gesprek. Katten…

1 van de controlevragen was of Kingston naar buiten mocht. Nee was zijn antwoord en hij begon maar gelijk met een voorstel. Daar baal ik van zegt hij. Ik mag af en toe onder toezicht naar buiten met mooi weer maar ik zou best wel eens vaker willen. Dus op jou vraag ben ik gelukkig, ja absoluut maar een eigen buitenkennel waar ik zelf in en uit kan is echt niet weg. Dat zou ik wel graag willen. Ik speel het liefst met een veertje op een stokje en met een voorwerp aan een elastiekje (Baasje had al zo’n vermoeden dus deze opmerking kwam niet als verrassing. Andere controlevraag over het speelgoed klopt precies)

Vosje en ik zijn oké samen. En zijn gevoel is neutraal. Niet overdreven blij maar ook niet boos. Hij laat me zien dat vosje een kat is met bruin en veel wit en hele grote pupillen. Ze zijn goed met elkaar maar niet zoals je wel eens ziet dat ze samen slapen. (Dit is precies zoals ze samen zijn, vosje is lichtbruin met veel wit, ze stuurt me een foto van vosje en vosje lijkt veel op wat Kingston me liet zien. Alleen leek het bruin iets donkerder.)

Waarom is drinken moeilijk? Hij laat me zijn kaakgewricht voelen. Het voelt stijf en zijn kaak staat in een rare stand. Dat maakt drinken lastig en daardoor krijgt hij te weinig lucht als hij drinkt. Zijn baasje en ik bedenken dat een fonteintje misschien iets makkelijker voor hem is omdat hij dan niet zo ver voorover hoeft te buigen en vermoedelijk meer lucht.

Ik ren naar de gang als een spel en en soort ontlading en spel. Niks geks hoor. Als ik veel achter elkaar moet Miauwen heb ik een krap gevoel in Mn luchtpijp ter hoogte van mijn middenrif. Het miauwen geeft ruimte. (Spel komt me zeker heel bekend voor, drinken en mauwen is fijn om te weten kijken of een fontein verlichting brengt)

Ik slaap ga graag naar de slaapkamer want daar is het koel en rustig. Ik kan daar heerlijk energie opdoen en lig op een aardstraal. (Hij blijkt op het kussen van zijn baasje te slapen dan en het baasje slaapt idd erg licht dus goede kans op een aardstraal, van aardstralen heb ik verder niet zoveel verstand dus zinnig advies kan ik hier niet over geven).

Wat is er gebeurd bij je vorige baasje. Daar stuurt hij 3 kernwoorden: scheiding, veel alleen thuis en plassen in huis. Daarom moest hij weg. (Dit is precies wat er gebeurd is, baasje was alleen benieuwd in hoe verre hij het meegekregen had)

Het kammen vind hij absoluut niet fijn en doet hem pijn. En hij laat me de pinnetjes op zijn huid voelen. Zijn baasje en ik praten even over het kammen en dit blijkt echt een drama te zijn. Hij raakt echt in paniek. Wellicht een zachtere borstel kopen en goed advies inwinnen bij een kattentrimster. Misschien dat de trimster zijn vacht kan behandelen zodat het kammen niet meer zo pijnlijk is.

Hij houdt weg veel van zijn baasje en stuurt me hartjes 💕 hoe lief is dat!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s